Fiecare femeie viseaza sa aiba buze voluminoase care sa-i puna in valoare frumusetea. Insa natura nu le-a inzestrat neaparat pe toate cu buze voluptoase. Cu ajutorul procedurilor de marire a buzelor poti obtine un aspect seducator si atractiv.

um poti obtine buze frumoase si pline

Procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic se mai numeste si russian lips. Acidul hialuronic este un component natural al pielii care este produs in corpul uman.

Prin urmare, introducerea acidului hialuronic este absolut sigura pentru sanatate, iar utilizarea anesteziei locale evita senzatiile neplacute si dureroase in timpul procedurii.

Marirea buzelor russian lips Bucuresti se realizeaza cu ajutorul unor compusi certificati ca fiind siguri si a unor tehnici delicate de injectare.

Rezultatele dureaza intre 6 si 18 luni, in functie de metoda de corectie utilizata si de densitatea produsului selectat.

Care sunt avantajele acidului hialuronic

Acidul hialuronic asigura elasticitatea si functionarea normala a tesuturilor prin retinerea moleculelor de apa si legarea lor in spatiul intercelular.
Aceasta este sarcina sa principala – sa sustina echilibrul apei din toate tesuturile corpului.

Hidrateaza celulele, pastrandu-le tineretea si functionalitatea. De asemenea, hialuronatul promoveaza proliferarea si regenerarea celulara.

Cea mai importanta si surprinzatoare caracteristica a acidului hialuronic este capacitatea unei molecule de substanta de a retine umiditatea de o mie de ori mai mare decat propria masa.

Datorita acestei proprietati, celulele tesuturilor conjunctive sunt protejate impotriva deshidratarii.

Acesta este motivul pentru care acidul hialuronic a devenit atat de popular in industria frumusetii.

In ce scopuri este utilizata procedura

Procedura de marire a buzelor se efectueaza in scopuri estetice si ofera:

• Crearea unui volum suplimentar
• Corectarea asimetriei buzei superioare si inferioare
• Hidratarea buzelor
• Crearea unui contur frumos, bine definit
• Corectarea modificarilor legate de varsta
• Corectarea colturilor gurii in retragere
• Corectarea ridurilor de pe buza superioara

Beneficiile procedurii

Acidul hialuronic este identic cu cel care se gaseste in pielea umana, ceea ce il face sa fie perfect acceptat de organism.

Umplutura se aseaza perfect in spatiul intercelular, astfel incat buzele capata un aspect natural dupa tratament. Gelurile de acid hialuronic utilizate sunt biodegradabile, ceea ce inseamna ca se dizolva complet in organism in timp.

Daca vrei sa obtii o forma frumoasa a buzelor cu aspect natural, apeleaza la procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic.