Sunt genul de persoana dependenta de micul ecran. Urmaresc si jurnalele de stiri, dar cel mai mult imi place sa ma uit la filme, meciuri si documentare. Exista unele canale TV al caror continut este foarte captivant si imi este greu sa ma despart de micul ecran atunci cand sunt plecat.

Am un job care presupune foarte multe deplasari in diferite orase din tara, dar si din strainatate. Nu stiu cum se intampla, dar calatoriile in interes de serviciu se suprapun cu zilele in care se difuzeaza cele mai bune meciuri sau cele mai interesante documentare.

Nu mai zic cate filme am pierdut pana cum din cauza deplasarilor. Nu toate hotelurile in care am fost cazat aveau camerele dotate si cu televizoare.

Taci ca-i bine

Am dat si peste camere de hotel dotate cu televizor. „Ce usurare!”, mi-am zis in gand. Am rectificat: „ce frustare!”, cand am vazut ca nu functioneaza.

Evident ca personalul din receptie a ridicat din umeri aproape de fiecare data cand am intampinat astfel de situatii. Serile in camera de hotel pot fi foarte plictisitoare cand esti singur si nu ai cu cine sa-ti petreci timpul.

Ziua merg si rezolv treburile de la servicu, iar spre seara servesc cina la restaurant si ma plimbam prin zona. Cand este frig sau ploua, numai de plimbare nu-mi arde.

Nici nu sunt foarte mare consumator de retele sociale, prin urmare petrec foarte putin timp pe Facebook sau pe Instagram. Din fericire, ma pricep foarte bine sa gasesc solutii pentru a-mi usura viata. Ce-i drept, le gasesc cam tarziu, dar important este ca le gasesc. Toate la timpul lor, cum s-ar spune.

Televizorul, o parte din bagajul de calatorie

Universul a decis ca a venit vremea sa descopar televiziunea online. M-am bucurat ca un copil mic cand am vazut ca sunt o multime de platforme care ofera gratuit toate programele TV romanesti.

Bucuria a fost si mai mare cand am constatat ca televiziunea online este gratuita si ca pot accesa orice film, meci, documentar sau emisiune de orice colt al planetei.

Mai bine de atat nici ca se poate. Nu am nevoie de dispozitive auxiliare pentru a capta semnal, ci doar de o conexiune la Internet. Veti spune ca ceva nu miroase a bine, dar va contrazic.

Canalele tv online sunt perfect legale, deci nu va imaginati ca veti comite un delict accesand platformele dedicate.

„Niciodata nu este prea tarziu!”, cum spune romanul. Acum nu mai stau cu stres ca voi fi cazat intr-o camera de hotel fara televizor. De fapt, nici nu-mi mai pasa de prezenta sau absenta acestuia atata timp cat pot accesa de pe telefon, tableta sau laptop orice canal tv online gratis.