Din ce in ce mai multi oameni cumpara in prezent vehicule electrice pentru a reduce poluarea cauzata de sursele de transport. Pentru cei care nu stiu prea multe despre vehicule electrice, iata cateva informatii despre cum functioneaza acestea.

Piata vehiculelor electrice a fost puternic influentata de industria auto in expansiune rapida, de cresterea gradului de constientizare a problemelor de mediu, de initiativele guvernamentale de promovare a adoptarii vehiculelor electrice si de reglementarile stricte care vizeaza reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera.

Smart Balance Shops produce o intreaga linie de vehicule electrice, variind de la cele mai elegante la cele mai robuste. Fie ca va doriti un vehicul ecologic sau ceva atragator pentru utilizarea zilnica, https://www.smartbalance.ro/ are ceea ce cautati.

Ce ofera acest brand?

Hoverboards –  Ofera hoverboard-uri cu tehnologie de autoechilibrare si baterii fara litiu care respecta standardele de siguranta UL 2272. Cadoul perfect pentru zilele de nastere ale copiilor sau pentru ocazii speciale, alegeti din mai multe modele disponibile.

Biciclete electrice – Smart Balance ofera biciclete electrice de toate formele si dimensiunile pentru a se potrivi stilului tau de viata. Fie ca sunteti in cautarea unei biciclete pliabile mici pe care sa o luati prin oras sau a unei biciclete de teren gata de aventura, au ceea ce va trebuie la preturi care se potrivesc bugetului fiecaruia.

Pentru orasenii care doresc sa ajunga din punctul A in punctul B fara probleme – bicicletele lor electronice pliabile mai mici ofera un design elegant si confort (incap chiar si in portbagajul majoritatii masinilor!).

Pentru cei care tanjesc dupa aventura – au modele pregatite pentru off-roading, alpinism, drumetii cu rachete de zapada, drumetii in noroi sau orice altceva iti scoate viata in cale!

Trotinete electrice- O modalitate excelenta de a acoperi distanta dintre tine si locul unde trebuie sa mergi – fie ca este vorba de serviciu, scoala sau o cafea cu un prieten.

Cu trotinete electrice pentru adulti, copii si toti cei care se afla intre ele; exista o multime de optiuni din care puteti alege. Alegeti dintr-o mare varietate de culori – unele concepute special pentru dumneavoastra!

In concluzie

Desi pretul initial al unui vehicul electric poate fi destul de ridicat, merita sa luati in considerare faptul ca, de-a lungul vietii sale, veti cheltui mai putini bani pentru acest autovehicul decat daca ati achizitiona un vehicul conventional pe benzina.

Imbunatatirea eficientei (a combustibilului si a energiei electrice), costurile generale mai mici ale energiei electrice si nevoile mai reduse de intretinere sunt toate motive pentru care vehiculele electrice sunt atractive nu numai din punct de vedere economic, ci si din punct de vedere practic.